Skip to main content

Biodroga Tretmani

Biodroga tretmani lica

Tokom poslednjih 60 godina, lepota je bila naša ambicija, a najbolje za vašu kožu naša motivacija. Naši posebni sistemi za negu kože nude upravo ono što je koži potrebno. A ti sistemi su sada postali još bolji!

Biodroga hemijski piling voćnim kiselinama

Piling ili eksfolijacija je deo svakog koncepta dermaceutske nege kože. Piling čisti kožu duboko u porama i osigurava da se mrtve ćelije kože uklone, tako da je kapacitet apsorbovanja sastojaka u proizvodima koji se naknadno nanose optimizovan. Biodroga hemijski piling voćnim kiselinama pruža nežno obnavljanje površine kože na bazi ekstrakta ananasa, grožđa i pasiflore. Ovi voćni ekstrakti sadrže prirodne alfahidroksi kiseline kao što su glikolna, limunska, vinska i mlečna kiselina. Koža se ne suši, pore se otvaraju, masni čepovi se rastvaraju, a mrtve ćelije kože uklanjaju se sa površine. Već nakon prvog nanošenja, fine linije i bore su vidljivo smanjene. Koža izgleda ćvršće i ujednačenije.

Biodroga Perfect Age

Jedan od najvažnijih faktora koji utiču na starenje kože su hormoni. I često su izbačeni iz ravnoteže, posebno tokom menopauze. Upotreba prave nege čini zrelu kožu svežom i blistavom. Novi moćni proizvodi linije za negu kože PERFECT AGE FORMULA sa svojim jedinstvenim pojačivačima snage suprotstavljaju se ovom fenomenu i stvaraju efekat V-liftinga. Oni podižu konture lica i zatežu ih. Odabrani sastojci učvršćuju i restrukturiraju kožu lica, stimulišu sintezu kolagena, sprečavaju gubitak elastičnosti i stabilizuju ravnotežu vlage zahtevne kože.