Ultrazvučni Tretmani

Ultrazvučni tretmani tela sa vakuumom

Ultrazvučni tretman ruku sa vakuumom

Ako i Vas muče masne naslage na rukama, ultrazvučni tretman će Vam itekako biti od koristi, jer u samo par tretmana ovom kombinovanom metodom možemo eliminisati celulit i masne naslage sa Vaših nadlaktica.

Ultrazvučni tretman stomaka sa vakuumom

Bez obzira na pol, i muškarci i dame obično nisu zadovoljni izgledom stomaka, to je regija sa koje se najteže uklanjaju masne naslage. Ali metodom ultrazvučnih talasa možemo poboljšati prokrvljenost tkiva, i tako ćelijama omogućiti bolju snabdevenost kiseonikom i hranljivim materijama i tako eliminisati štetne materije iz organizma što za cilj ima smanjivanje masnih naslaga na stomaku i uklanjanje upornog celulita.

Ultrazvučni tretman lumbalnog dela sa vakuumom

Koliko god da vežbate uvek postoje mesta na telu gde nikako ne možete da skinete masne naslage, zato smo mi tu, da kombinacijom tretmana protiv masnih naslaga Vaše telo dovedemo do svršenog izgleda i oblika tela kakvog ste oduvek želeli.

Ultrazvučni tretman gluteusa sa vakuumom

Tretman eliminacije masnih naslaga. Prolaskom kroz tkivo ultrazvučni talasi dovode do razlaganja masnih naslaga i razbijanja celulita, tretman je idealan za dame koje nemaju puno vremena za svakodnevno vežbanje, a žele da izgledaju savršeno i svoje telo dovedu do savršenstva.

Ultrazvučni tretman nogu sa vakuumom

Tretman je namenjen eliminaciji celulita, zatezanju kože i uklanjanju masnih naslaga. Ukoliko i Vi imate problem sa celulitom ovo bi bila idealna kombinacija, spoj dva tretmana koji uništavaju celulit. Ultrazvučni talasi koji deluju tako što naizmenično zatežu i opuštaju tkiva i mišiće prodirući duboku pod kožu, i vakum koji deluje na izbacivanje viška vode iz organizma.