Skip to main content

Skeyndor Tretmani

Skeyndor tremani lica

Skeyndor, naučna kozmetika. Brend lider u visokokvalitetnoj profesionalnoj kozmetici, pionir u istraživanju sa međunarodnim prestižem. Stručnjak za lepotu.

Skeyndor Power Hyaluronic – Očna regija

Tretman za oči i trepavice Skeyndor Power Hyaluronic sastoji se od četiri specijalna proizvoda čiji je cilj rad ​​na dubokim slojevima kože i poboljšanje hidrodinamike kože. Proizvodi koji se koriste u tretmanu sadrže visok nivo koncentracije hijaluronske kiseline kako bi pružili koži optimalan nivo hidratacije. Kombinacija sastojaka zasnovanih na hijaluronskoj kiselini i vodi u ovom tretmanu ne samo da koži daje intenzivnu hidrataciju, već joj omogućava i zadržavanje vlage u svim slojevima. Pojačavanje hidratacije stvara opuštajući osećaj na očima, vidno zaglađuje fine linije, podiže opuštene kapke i eliminiše efekat kesa ispod očiju.

Skeyndor Power Hyaluronic

SK Power Hyaluronic tretman – hijaluronska kiselina je prirodna komponenta tela čija je glavna uloga zadržavanje vlažnosti kože, što je čini zdravijom, otpornijom i mlađom.

Skeyndor Power C+

Tretman lica Skeyndor Power C+ ima antioksidativnu moć: sprečava imunosupresiju putem UV zračenja (štiti DNK od oksidacije izazvane slobodnim radikalima) i smanjuje fotostarenje. Jača zaštitnu barijeru kože i smanjuje transepidermalni gubitak vode, poboljšavajući nivo hidratacije i odbranu kože. Stimuliše proizvodnju kolagena, što povećava gustinu dermisa. Jača imunološki sistem i regeneraciju ćelija, a samim tim i dermalnu otpornost, štiteći kožu od agresije iz okoline. Jedan je od najkorisnijih molekula za lečenje opekotina od sunca i drugih upalnih oboljenja kože, poput akni, psorijaze, postoperativnih ožiljaka ili strija.

Skeyndor Aquatherm

Skeyndor je stvorio jedan od najboljih tretmana za negu reaktivne i osetljive kože, sa moćnim aktivnim sastojcima koji je neće iritirati. Čini kožnu barijeru jačom, obnavlja nivo pH kože, smanjuje osetljivost i bori se protiv ranih znakova starenja. Delikatna ravnoteža minerala i hranljivih sastojaka ostavlja kožu hidriranom i umirenom. Budući da Skeyndor ima ekskluzivna prava na lekovitu termalnu izvorsku vodu iz Sailes-de-Bearn, jedini je brend za negu kože kom je dozvoljeno da koristi minerale i vodu iz tih delova Francuske.

Skeyndor Derma Peel

Skeyndor Derma Peel je prvi višeslojni sekvencijalni piling na svetu. Skeyndor koristi naprednu tehnologiju pilinga bez skidanja esencijalnih hranljivih materija, što može ostaviti crvenu i iziritiranu kožu danima. Skeyndor ne samo da sadrži mnogo neverovatnih sastojaka za piling, kao što su alfa-hidroksi kiseline (AHA), polihidroksikiseline (PHA) i biološki peptidi, već će raditi i na obnavljanju i podmlađivanju teksture kože, poboljšanju izgleda pigmentacije i bora, smanjiti ožiljke, tragove akni, veličinu pora, nahraniti i povećati hidrataciju kože. Nova generacija tehnologije pilinga je ovde.

Skeyndor Power Oxygen

Kiseonik je potreban za proizvodnju energije, dajući koži zdravu boju, vibrantnost i sjaj, obilna zaliha kiseonika obezbediće dobru kožu i zdravlje. Život među zagađivačima će oslabiti zaštitnu kožnu barijeru, smanjiti rezerve antioksidansa i smanjiti dotok kiseonika u tkiva kože, što će rezultirati pojavom mrlja, nejednakim tenom, nedostatkom sjaja, grubom i mlitavom kožom, aknama i bubuljicama, iritacijom i crvenilom. Skeyndor Power Oxygen sadrži dva zaštitna bloka: PM2.5 filter protiv zagađenja – štiti i pročišćava epidermis od zagađivača PM2.5 i ekološki štit – gradi zaštitnu barijeru koja blokira agense iz okoline. Skeyndor Power Oxygen takođe uključuje dve zalihe kiseonika: snabdevanje kiseonikom – kiseonik je koncentrisan u koži i transport kiseonika Tropaeloum majus – povećava unutrašnji transport kiseonika.

Skeyndor Power Retinol

Skeyndor Power Retinol predstavlja snažnu formulu za pomlađivanje kože lica zahvaljujući jedinstvenoj 3-u-1 kombinaciji antiage sastojaka, među kojima su čisti retinol i retinoidne supstance Bakuchiol i hidrosolubni ekstrakt soje. Uz tako originalnu formulu, Power Retinol predstavlja novitet na domaćem tržištu te osigurava obnovu kože i maksimalan učinak podmlađivanja. Prednost ovog proizvoda odnosi se i na minimalnu mogućnost nuspojava budući da je formulisan u skladu sa stručnjacima za toksikologiju, skladno Evropskoj regulativi.

Skeyndor Eternal

Skeyndor Eternal line je tretman lica osmišljen da ponudi sveukupan regenerativni kozmetički tretman pružajući efikasan, dugotrajan anti age efekat. Sadrži veoma poželjne nanoliposome matičnih ćelija biljnog porekla, podstičući proizvodnju epidermalnih matičnih ćelija, štiteći ih od stresa iz okoline, poput štetnih UV zraka.

Skeyndor Corrective

Skeyndor Corrective je kozmetički tretman lica koji brzo i efikasno smanjuje duboke bore i linije izraza. Inovativna fuzija tri mehanizma delovanja u jednom tretmanu – PILING, POPUNJAVANJE i DEKONTRAKCIJA. Bore nestaju prirodno i postepeno od prve sesije. Ostvarite izgled kože do pet godina mlađi.

Skeyndor Global Lift

Skeyndor Global Lift tretman je usmeren na marker starenja progerin, kojim se postiže efekat facijalnog liftinga, punoće lica i smanjenja masnoća ispod brade. Progerin je disfunkcionalni protein smešten u nuklearnoj membrani, čija se količina povećava propadanjem i starenjem ćelija, uzrokovanih unutaršnjim i spoljnim faktorima. Merenjem koncentracije ovog proteina određuje se biološka dob ćelija. Što je koncentracija progerina veća, to je ćelija starija. Smanjivanje nivoa ćelijskog progerina znači suprotan efekat od starenja i propadanja ćelija, što dovodi do podmlađivanja i obnavljanja ćelijskog tkiva. Tretman je preporučljiv za sve tipove kože.

Skeyndor Mesotretman – Mesobright

Tretman deluje na posvetljavanje delova kože sa hiperpigmentacijama. Njegovi aktivni sastojci izjednačuju boju, ublažavaju tamne mrlje i odlažu njihovo ponovno pojavljivanje. Sadržaj bogat vitaminom C potpomaže sintezu kolagena, što aktivira prirodnu odbranu i pojačava čvrstinu kože. Posvetljuje kožu i čini da ten izgleda ujednačeno i sjajno. Pospešuje se sinteza kolagena i elastina i pojačava se mikrocirkulacija u koži. Tretman ima produženo dejstvo.

Skeyndor Mesotretman – Mesolift

Tretman, kao što mu i samo ime nagoveštava, je specijalno osmišljen da uz pomoć “virtuelne” igle i posebnih aktivnih supstanci poboljšava i eliminiše čak i najizraženije bore i postiže kontinuiranu lifting senzaciju na koži.

Skeyndor Mesotretman – Mesoslim

Skeyndor Mesoslim je revolucionarna estetska, nehirurška metoda kojom se visoka koncentracija pročišćenih aktivnih sastojaka uvodi u središnji deo kože (mezoderm) bez upotrebe igala i njome se može tretirati veliki broj estetskih problema. Mesoslim tretman rastapa membranu masnih ćelija čiji se sadržaj, potom, prirodnim putem izbacuje iz organizma čineći Vašu kožu apsolutno fantastičnom.

Skeyndor Mesotretman – Mesofiler

Ovaj tretman radi se sa ciljem pobošljavanja celokupnog stanja kože i eliminisanja bora nastalih usled manjka elastičnosti kože, a takođe ima efekat i na vertikalne bore.

Skeyndor tremani tela

Skeyndor, naučna kozmetika. Brend lider u visokokvalitetnoj profesionalnoj kozmetici, pionir u istraživanju sa međunarodnim prestižem. Stručnjak za lepotu.

MASAŽA APARAT + PREPARAT

Iz Skeyndor Body Sculpt linije Vam nudimo tri tretmana:

1. Zatezanje kože
2. Regulisanje mekog celulita
3. Regulisanje tvrdog celulita